Info

Hoe werken enquêtes voor geld?


“Geld verdienen voor online enquêtes” klinkt misschien als een van die too-good-to-be-true kansen. Immers, wat voor soort legitiem bedrijf betaalt mensen om vragen via internet te beantwoorden?

Het blijken er nogal wat te zijn. Bedrijven willen weten wat consumenten denken, en online enquêtes zijn een snelle, goedkope en gemakkelijke manier voor hen om grote hoeveelheden gegevens te verzamelen. Om deze gegevens te krijgen, sluiten bedrijven een contract met enquêtebedrijven.

In de meeste gevallen werkt deelname aan een online enquête voor contant geld als volgt:

Registreer u bij een online enquêteprovider – Er zijn verschillende gerenommeerde online enquêtebedrijven. Om met hen samen te werken, moet u zich op elke site registreren.
Voordat u naar binnen gaat, weet dat de meeste enquêtebedrijven om behoorlijk wat informatie zullen vragen. Dit komt omdat ze hun enquêtes afstemmen op specifieke demografie.
Een bedrijf dat bijvoorbeeld een enquête uitvoert over babyproducten zal zich waarschijnlijk willen richten op ouders van baby’s, met de nadruk op moeders in het bijzonder. Als je een gepensioneerde man bent zonder kinderen, word je waarschijnlijk niet gekozen voor die enquête.
Ontvang een melding over enquêtes : zodra u zich hebt geregistreerd en uw profiel hebt ingevuld, laten de meeste enquêtebedrijven u weten wanneer u bent geselecteerd om deel te nemen aan een enquête. In sommige gevallen beantwoord je eenvoudig online vragen. In andere landen wil het bedrijf achter de enquête dat je een product uit probeert en er vervolgens vragen over beantwoordt.
Krijg betaald – Dit is het deel waar je op hebt gewacht. Zodra u de enquête met succes hebt voltooid, ontvangt u betaling voor uw inspanningen. Veel enquêtebedrijven maken contant geld rechtstreeks over naar uw PayPal account,