Geld verdienen met THETAN ARENA.

De game biedt een rijke, fantasierijke en interactieve omgeving voor creatieve verkenning en expressie. Het is deels creatieve ruimte, deels creatieve speeltuin en deels creatieve marktplaats.

De speler kan kiezen uit verschillende opties in de in-game store om content te kopen: in-game valuta of THETA-tokens. De in-game valuta is leuk om te verwerven, maar is ook beperkt. THETA-tokenaankopen geven spelers meer opties, zoals exclusieve toegang tot nieuwe inhoud, speciale privileges en meer mogelijkheden voor creativiteit.

Theta’s missie met de THETAN ARENA is “het creëren van een nieuwe vorm van digitaal entertainment waar mensen blij van worden.”

Dit gedeelte gaat over het spel THETAN ARENA. De game is een futuristische first person shooter waarin spelers de opdracht krijgen om de aanval van een buitenaardse invasie te overleven. Spelers zijn uitgerust met een verscheidenheid aan wapens en gereedschappen om zichzelf te verdedigen tegen golven van vijanden, en om nieuwe gebieden te verkennen om nieuwe materiaalcaches te ontdekken. Hiermee kunnen spelers ook geld verdienen door dit spel te spelen.

De beste manier om geld te verdienen in dit spel is door missies te voltooien voor verschillende facties die op de kaart aanwezig zijn. Spelers zijn vrij om deze missies te spelen wanneer ze maar willen, maar moeten ervoor zorgen dat ze geen missies te vroeg of te laat voltooien, aangezien deze twee factoren respectievelijk van invloed zijn op beloningen en deadlines. Zodra alle missies zijn voltooid, moeten spelers wat vrije tijd nemen voor hun plezier of andere delen van de

Theetan Arena is een massaal multiplayer online spel dat draait om hilarische deathmatches.

Welkom bij Theetan Arena, een massaal online arenaspel voor meerdere spelers met één simpele focus: hoe lang kun je overleven in een nooit eindigende aanval van steeds belachelijkere wapencombinaties?

Theetan Arena is een online arenaspel voor meerdere spelers waarin je probeert te overleven tegen een eindeloze aanval van steeds belachelijkere wapencombinaties. Hoe meer je wint, hoe hoger je rang zal zijn, maar als je sterft, wordt al je voortgang gereset. Je kunt alleen of met vrienden spelen om te zien wie de zwaarste duim op de knop heeft!

The THETAN ARENA: een first-person schietspel dat is ontworpen om zowel gamers als bedrijven te helpen hun vaardigheden en kennis van kunstmatige intelligentie te ontwikkelen en te testen.

Het ontwikkelen van AI voor games is een heel ander proces dan andere vormen van ontwikkeling. Het vereist niet alleen het intelligente gedrag, maar ook de esthetiek, de animaties, het gevoel van gewicht en vele andere factoren waardoor een personage of wezen zich levend voelt in een virtuele wereld. Dit programma is bedoeld om bedrijven te helpen deze concepten beter te begrijpen door hun eigen AI-agenten te testen met agenten van andere bedrijven in een virtuele omgeving.

THETAN ARENA is een online multiplayer-game die zowel op desktop als mobiel kan worden gespeeld. De speler creëert zijn eigen team genaamd de “Arena” en vecht tegen andere spelers in 3v3- of 4v4-wedstrijden.

De game heeft verschillende kaarten, waarbij elke kaart unieke missies heeft, zoals het terugvechten van golven van monsters, het vechten tegen een andere Arena in een tijdgebonden gevecht, vechten in een arena om de top van het klassement te bereiken. Spelers kunnen ook de vaardigheden en capaciteiten van hun teams aanpassen met punten die ze verdienen na elke overwinning.

Spelers kunnen ook upgrades voor de uitrusting van hun team kopen met behulp van THETAN-tokens die worden verkregen via gameplay of gekocht met echt geld.

Bij het spel draait het allemaal om het gebruik van je creativiteit om de beste kaartspellen en strategieën te maken en deze vervolgens te testen in de strijd tegen tegenstanders.

De game bevindt zich momenteel in bèta met een verwachte releasedatum van 2019

Het spel Thetan Arena is het allereerste meeslepende, competitieve, op fysica gebaseerde puzzelspel waarmee spelers tot de dood kunnen vechten in een van de twee teams.

Elke speler wordt vertegenwoordigd door een prachtige 3D humanoïde avatar die over verschillende unieke vaardigheden beschikt. Spelers kunnen deze vaardigheden gebruiken om verschillende obstakels te overwinnen en tegenstanders te verslaan in gevechten.

De THETAN ARENA is een spel met twee teams. Ze krijgen hetzelfde onderwerp voorgeschoteld en moeten daarover schrijven in een essay. Het team met het beste essay wint.

Het ongelooflijke moment werd vastgelegd door een toeschouwer.

Op de beelden is te zien hoe een zwangere vrouw naar de voorkant van de kamer loopt waar deelnemers bijeenkomen voor een paneldiscussie over ‘Aging and Health’.

Zodra ze aan tafel gaat zitten zakt ze naar voren en valt ze van haar stoel op de grond (1:06).

Er is geen indicatie wat de oorzaak was van haar plotselinge ineenstorting, maar er wordt aangenomen dat ze een aanval heeft gehad.

De THETAN ARENA is een multiplayer-gevechtsspel waarin spelers door AI-aangedreven tegenstanders vechten in een arena die strategisch gelegen is in de melkweg.

Spelers worden vervolgens gerangschikt op basis van hun prestaties, waarbij de top 10% van de spelers toegang krijgt tot geavanceerde arena’s. Spelers moeten continu de verschillende niveaus doorlopen als ze alle strategieën en uitdagingen willen bijhouden die daarbij horen.

De THETAN ARENA is een multiplayer arena shooter waar spelers tegen elkaar kunnen vechten. De game biedt eindeloze uren aan entertainment en de kans om op het leaderboard te klimmen.

In Thetan Arena kunnen spelers hun eigen personage maken met meer dan 50 verschillende wapens, items en vaardigheden. Op deze manier kunnen ze spelen als een eenzame krijger of met vrienden om vijanden te verslaan in teamgebaseerde gevechten. Het doel van de speler is om zoveel mogelijk tegenstanders te doden, totdat het slagveld van hen wordt.

Er is ook een rangschikkingssysteem met drie niveaus: brons, zilver en goud, die steeds moeilijkere gevechten bieden met betere beloningen.

Spelers hebben de mogelijkheid om offline te trainen voordat ze online gaan vechten of helemaal opnieuw beginnen door te kiezen uit een van de vier kaarten: Woestijn, Eiland, Berg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *