Kunt u echt geld verdienen door online enquêtes in te vullen?Wij willen dat u geld verdient en als u geld kunt verdienen door in uw vrije tijd online enquêtes te houden, dan is dat altijd mooi meegenomen. Online enquêtes worden vaak geprezen als een geweldige bijverdienste, maar om eerlijk te zijn,

Na het invullen van een uitgebreid profiel en het invullen van één enquête, verdiende ik $28 in twee uur. Kunt u zich dat voorstellen?

Om te voorkomen dat u net als ik uw tijd verspilt, heb ik me verdiept in betaalde online enquêtes om te zien of er geld mee te verdienen valt en hoe u uw verdiensten kunt maximaliseren. Ik sprak met echte mensen die zweren bij dit als een extra inkomstenstroom om te zien hoe ze in staat zijn om zo succesvol te zijn. En ik heb zelf ook een paar van de apps geprobeerd. Kun je eigenlijk geld verdienen met online enquêtes? Laten we dat eens uitzoeken.

Inhoudsopgave
Kunt u eigenlijk geld verdienen met online enquêtes?

Om betaalde enquêtes tot op de bodem uit te zoeken, wendde ik me tot enkele serieuze bijverdieners in een forum over persoonlijke financiën om te proberen een echte steekproef te krijgen van mensen met ervaring op dit gebied. Hun inbreng was inzichtelijk en gevarieerd, maar één ding bleef bij hen overeind: Je kunt geld verdienen, maar het is geen inkomstenstroom waar je op de klok op kunt rekenen en het is zeker niet passief.

“Het is niet wat ik zou beschouwen als een inkomen,” vertelde Joan Berntson, een Business Development Specialist die al ongeveer negen maanden aan betaalde online enquêtes doet. “Het is een klein beetje leuk geld, maar je kunt er niet op rekenen of het in een soort budget plannen.”

De gemiddelde verdiensten uit enquêtes waren zeer uiteenlopend voor de bronnen die met mij spraken over survey bijverdienen. Het varieerde van $30 voor vijf uur werk tot $20 tot $50 voor ongeveer 15 minuten online. Ik ontdekte zelfs dat de mythologische $100 plus enquêtemogelijkheden bestaan, maar verwacht niet dat je ze zo vaak tegenkomt.

De grondbeginselen van online enquêtes
Enquêtebedrijven bestaan om gegevens van u te verzamelen. Ze willen alles weten over wie je bent, maar ook wat je denkt over producten, diensten, reclamecampagnes, enz. De enquêtebedrijven kunnen deze gegevens dan gebruiken en verkopen aan wie de feedback nodig heeft.

In een notendop, de enquêtebedrijven betalen jou voor je mening, en verkopen vervolgens de meningen aan onderzoekers of bedrijven.

Hoe je betaald wordt voor enquêtes
Bij de meeste sites verdien je ofwel punten die in geld veranderen of je verdient rechtstreeks geld. Het geld wordt meestal uitgekeerd in de vorm van een storting op PayPal of een cheque die per slakkenpost wordt verstuurd.

Puntensystemen zijn verreweg het meest frustrerende deel van de betaalde online enquête wereld omdat ze een vals gevoel geven dat je veel verdient.

Bijvoorbeeld, Swagbucks, een zeer populaire enquête website, betaalt in de vorm van punten. Geschat wordt dat elk Swagbucks punt ongeveer een cent waard is, maar een beetje meer als je het uitbetaald voor cadeaubonnen. Dus als een onderzoek 15 punten oplevert, verdien je $0.15 als het voltooid is. Zodra u genoeg punten hebt verdiend (2.200-2.500), kunt u deze inwisselen voor cadeaubonnen of geld terug op een PayPal-rekening.

Wanneer u door puntenonderzoeken zoals deze scrollt, moet u niet vergeten dat 50 punten slechts 50 cent is. Swagbucks verdient echter een paar punten meer in mijn boek. Dit is voor het feit dat ze je van te voren de puntwaarde van een onderzoek laten weten en duidelijk uitleggen hoeveel de punten waard zijn.

Andere enquête sites die ik heb geprobeerd waren niet altijd duidelijk over de waarde van de punten, en punt waarden vaak fluctueren afhankelijk van wat u ze inwisselen voor.

Tip voor het verdienen van geld met enquêtes: Zoek naar enquêtebedrijven die duidelijk zijn over hun puntensystemen. Zowel in hun waarde voor u en hoeveel punten u kunt verdienen per onderzoek.

Verwacht gediskwalificeerd te worden voor sommige enquêtes
Een van de grootste klachten van iedereen die zich in de betaalde online enquête wereld waagt zijn de diskwalificaties. Het enquêtebedrijf zelf verzamelt een ton aan persoonlijke informatie over jou. Maar voordat je zelfs maar aan bepaalde enquêtes meedoet, vragen ze je om nog meer informatie. Dit helpt hen te bepalen of jouw mening de mening is die zij willen horen. Het is een enquête screener.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *